Despre Noi

despre-noi-banner

Cum ne-am infiintat ?

Poate ca totul a pornit din dorinta de a face un lucru cu responsabilitate, calatorind foarte mult timp prin Europa si servind preparate cum numai la noi nu gasesti, mi-am dat seama ca poate e momentul ca si constantenii mei sa manance un preparat cu traditie asa cum este Pizza in Italia.

Intorcandu-ma in tara, am pus bazele micii mele afaceri, pornind la drum cu tot ce aveam la dispozitie, dar cel mai important, cu rabdare si cu certitudinea ca voi reusii ceea ce mi-am propus.

Poate ca nu multi sunt cei care stiu ca micutul nostru restaurant de cartier, daca-l putem numii asa, este printre primele Restaurante Pizzerie din Constanta, fiind pe piata de aproximativ 24 de ani.

Restaurant Pizza OK, este o locatie calda, primitoare, unde va puteti petrece timpul liber cu prietenii servind preparate culinare foarte diversificate. De la Salate, la Peste, si pana la Vita toate sunt atent gatite de catre bucatarii nostrii.

Meniul nostru este unul foarte complex, incercand sa multumeasca pe cat posibil o mare parte din oamenii ce ne calca pragul fara sa starneasca controverse.
Fiind o locatie nu foarte mare, aprovizionarea se face zilnic, iar dumneavoastra puteti servi preparate proaspete cu ingredient de calitate.

Suntem printre primele Pizzeri deschise in Constanta, fiind pe piata de aproape 24 de ani. Putem spune ca am multumit generatii cu serviciile noastre de aceea oamenii nu ezita sa ne calce pragul de fiecare data cand au ocazia.